205 bewertungen
  1. 9,1

    De locatie bij de Sallandse Heuvelrug, de prachtige glampingtent zo vlakbij de speelvijver, echt vakantie!

    Juni 2021 -  übernachtete in 6-persoons Villatent

  2. 8,6

    Gewoon leuk park

    Juni 2021 -  übernachtete in Bungalow Schipbeek für sechs Personen

  3. 8,7

    Het geheel zag er erg verzorgd en prachtig uit. We komen zeker terug

    Juni 2021 -  übernachtete in 2-persoons Glampinghut

  4. 8,6

    Keine Bewertung hintergelassen

    Juni 2021 -  übernachtete in Bungalow Ijssel für vier Personen (copy)

  5. 8,8

    Van de weg af zie je niet dat het een heel groot park is. Het camping gedeelte is ook kleinschalig, je merkt niet dat er veel huisjes zijn. De safari tenten zijn heel mooi om te zien (niet in geweest). Toiletgebouw is nieuw, wordt op werkdagen heel goed onderhouden en schoongemaakt. Kampeerplaats heeft eigen kraan.

    Juni 2021 -  übernachtete in Camping-Stellplatz

  6. 9,3

    Wij hadden de glamping tent gereserveerd met jacuzzi. Dit is echt een aanrader voor iedereen. Vriendelijke medewerkers bij de receptie en ook van de technische dienst.

    Juni 2021 -  übernachtete in Safaritent met jacuzzi | 6 personen

  7. 9,4

    Alles was eigenlijk super leuk ! Onze kinderen waren vooral gek op de speelvijver en konden niet stoppen met kikkers vangers 🐸

    Juni 2021 -  übernachtete in Safaricottage | 8 personen

  8. 8,6

    Keine Bewertung hintergelassen

    Juni 2021 -  übernachtete in Bungalow Ijssel für vier Personen (copy)

  9. 8,5

    De rust die het uitstraalt, de natuur en de inrichting van bungalow 51 vindt ik zeer sfeervol. Van mij mogen alle bungalows op dezelfde manier gestyled worden.

    Juni 2021 -  übernachtete in Bungalow IJssel Comfort | 4 personen

  10. 9,4

    Fijne plaatsen voor caravan, camping netjes onderhouden.

    Juni 2021 -  übernachtete in Campingplatz mit eigenem Sanitärgebäude